Березівська сільська рада
Сарненського району Рівненської області

Безпека дітей - понад усе

Дата: 17.02.2023 16:15
Кількість переглядів: 254

Основним завданням служби у справах дітей є забезпечення прав та інтересів наймолодших верств населення - малолітніх та неповнолітніх членів нашого суспільства. Відповідно до п.1 ст.6 Конвенції про права дитини, "кожна дитина має невід'ємне право на життя".Забезпечувати це право зобов'язані дорослі: батьки, опікуни, піклувальники, працівники навчальних закладів, представники державних органів влади різних рівнів та напрямів. 

Враховуючи те, що зараз опалювальний сезон, з метою попередження нещасних випадків серед дітей внаслідок пожеж, працівники служби у справах дітей, представники Глиннівського та Кам'янського старостинських округів Березівської сільської ради разом з головним інспектором Сарненського районного управління ГУ ДСНС України в Рівненській області Богданцем А.М. 16 лютого 2023 року відвідали сім'ї опікунів, піклувальників, внутрішньо переміщені сім'ї,  а також сім'ї з дітьми, які проживають в старих будинках. Під час обстежень особливу увагу звертали на стан пічного опалення, електричного та  газового обладнання. Проводились бесіди про дотримання правил пожежної безпеки, правил поведінки під час сигналу "Повітряна тривога", а також про відповідальність дорослих за збереження життя та здоров'я дітей. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь