A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березівська сільська рада
Сарненського району Рівненської області

Про звернення депутатів сільської ради

Дата: 05.07.2023 15:26
Кількість переглядів: 350

04.07.2023 року відбулась  позачергова 28 сесія  Березівської сільської ради Сарненського району Рівненської області  VIII скликання.

   На розгляд сесії  виносилося питання: Про звернення депутатів Березівської сільської ради до Верховної Ради України, Голови Верховної Ради України Стефанчука Р.О., народного депутатата України Віктора Ничипоровича М’ялика, Кабінету Міністрів України, Прем’єр-міністра України Шмигаля Д.А., Державного агентства України з управління зоною відчуження, Рівненської обласної військової адміністрації, Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування “Асоціація міст України” щодо перегляду проєкту постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження переліку населених пунктів, віднесених до зон радіоактивного забруднення внаслідок Чорнобильської катастрофи, та визнання такими, що втратили чинність, деяких актів Кабінету Міністрів України». Дане питання депутати сільської ради  підтримали всі одноголосно. А також зібрано підписи жителів сіл Обсіч, Кам’яне, Дубно та Познань та спрямовано за вищевказаними адресами.

  Спільними зусиллями, ми показали, що за свої конституційні права та за державні гарантії треба боротися, бо народ є носієм влади і його думку не можна ігнорувати. Урядовці погодились, що ухвалення постанови щодо перегляду зон є необгрунтованим і зняли проєкт з розгляду! Разом ми сила!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь